Meten is weten, gissen is missen en gokken is dokken.

About CHNAOU

Het begin proces

In een wereld waarin alles draait om snelle en goedkope massaproductie, maakt CHNAOU een verschil: geen kinderarbeid, geen geschonden mensenrechten, geen massaproductie en geen kledingstukken die je na twee keer dragen alweer weg kunt gooien. Bij CHNAOU gaat het over meer dan er fashionable uitzien. CHNAOU staat voor:

KWALITATIEVE STOFFEN – De stoffen voor de kleding worden met veel zorgvuldigheid uitgekozen. De stoffen die gebruikt worden schijnen niet door en plakken niet aan het lichaam, het zijn stoffen die mooi zitten en mooi blijven zitten. Zo heb jij langer plezier van jouw kledingstuk en gaan we samen verspilling tegen.

LIMITED EDITION KLEDING – Als je een ontwerp van CHNAOU in je kledingkast hebt hangen, dan heb je een uniek kledingstuk in je bezit; van elk kledingstuk worden er slechts één of twee gemaakt. Alle kledingstukken worden door mij bedacht, ontworpen en met zorg en aandacht gemaakt.

MINIMALISTISCHE STIJL – Rust is wat we tegenwoordig nodig hebben in deze hectische samenleving waar wij onszelf kunnen verliezen. Om ons zelf terug te vinden, dienen wij terug te gaan naar de essentie. Het minimaliseren van jouw omgeving, voedsel, technologie, maar ook kleding! Door te minimaliseren, verhoog je de kwaliteit van jouw leven en focus jij je op wat echt belangrijk is.

TIJDLOZE ONTWERPEN – De prachtige kwaliteit is niet de enige reden dat de kledingstukken zo lang meegaan; de kleding wordt niet ontworpen op basis van de laatste mode, maar op wat áltijd mooi is. CHNAOU heeft geen vaste kledingstijl, maar alle ontwerpen dragen bij aan het kleden van de zelfbewuste persoon op een prachtige, doch bescheiden manier.

DUURZAME PRODUCTIE – De kleding van CHNAOU wordt allemaal door mij geproduceerd in hartje Amsterdam. Hierbij wordt het milieu zo min mogelijk belast. De stoffen die gebruikt worden hebben op dit moment nog geen biologische oorsprong, maar het doel is om dit in de toekomst te gaan veranderen.  

HANDGEMAAKTE KLEDING – Alle kledingstukken worden door mij met de hand gemaakt. Hieraan besteed ik veel aandacht: het maken van slechts één kledingstuk kost heel wat dagen tijd. Als ik tijdens het doorpassen ergens ontevreden over ben, pas ik het kledingstuk gelijk aan. Dit doe ik net zo lang tot ik 100% tevreden ben met het eindresultaat.

Benieuwd naar mijn collectie? Neem snel een kijkje in de webshop!

Blijf up-to-date!
Meld je aan voor de nieuwsbrief