Meten is weten, gissen is missen en gokken is dokken.

Behind CHNAOU

Ik ben Ilham Chnaou, de persoon achter CHNAOU. Van jongs af aan ben ik dol op kleding ontwerpen. Als klein meisje maakte ik samen met mijn moeder kleding voor mijn barbiepoppen. Niet veel later volgden er zelfgemaakte tassen, waarbij het weer mijn moeder was die me hielp. Ze zag dat ik uren achter elkaar door kon gaan met ontwerpen, zozeer dat ze me soms moest dwingen om een pauze te nemen. Voor mijn ouders was het al snel duidelijk: ik zou ontwerpster worden!

Zelf dacht ik daar iets anders over, ondanks mijn liefde voor ontwerpen ben ik hele andere studies gaan volgen. Toch bleef het kriebelen om iets met mijn passie te gaan doen. Na een aantal jaar in het buitenland gewoond te hebben, besloot ik na terugkomst om met de 4-jarige opleiding ‘mode maatkleding’ te beginnen. Na deze succesvol afgerond te hebben, ben ik gestart met de opleiding ‘costumière’ bij de Modevakschool Amsterdam, die ik momenteel nog volg. Hierna ben ik nog van plan om de ‘coupeuse’ opleiding te volgen.

Mijn ontwerpstijl is het best te beschrijven als modest fashion: ik ontwerp allerlei verschillende soorten kleding, maar bescheidenheid komt in al mijn creaties terug. Ik haal inspiratie uit de wensen van mensen die zich graag bescheiden kleden, en geef daar mijn eigen twist aan. Alle kleding die je in de webshop van CHNAOU ziet, heb ik zelf bedacht en met zorg en liefde ontworpen en gemaakt in hartje Amsterdam. Speciaal voor jou, de zelfbewuste persoon die oog heeft voor kwaliteit, duurzaamheid en unieke producten.   

Blijf up-to-date!
Meld je aan voor de nieuwsbrief